luni, 27 iunie 2016

Nu te schimba. Nu schimba nimic la tine

Nu schimba nimic la tine si nu te invinovati.

Cand ai stat de vorba ultima data cu tine? Se poate sa spui ca tu esti vinovata relatiei, ca tu nu stii ce vrei, ca nu stii sa te porti. Daca ai ajuns la acest pas, inseamna ca ai nevoie sa fii tu cu tine, inseamna ca tu te-ai parasit demult pe tine. Si trebuie sa te regasesti, sa vorbesti cu tine.

Nici relatia nu mai functioneaza, dar nu esti tu vinovata. Ai ajuns aici pentru ca cel cu care esti nu gandeste ca tine si tu te-ai sfortat sa fii mereu cu el si pentru el, mai putin pentru tine. Te-ai uitat pe tine si nu mai ai de unde sa iei energie. Bateria s-a descarcat. Si bateria se incarca doar cu fortele tale.

Trebuie sa o iei de la capat, dar nu inainte de e te impaca cu tine si de a te iubi iar pe tine din nou, la nebunie.

Si e misto sa ramai acel unicat si sa nu te schimbi. Trebuie sa fii tu pentru persoana care iti este predestinata.

2 comentarii:

  1. Nu schimba nimic la tine si vei ajunge departe...pe caruselul sulii, adica, iar la 30 ani o sa te uiti in oglinda si n-o sa intelegi nimic din ce ti s-a intamplat. Am un sfat pentru femeile tinere, adica de maxim 22-23 de ani...casatoriti-va devreme, faceti copii devreme, nu umblati din sula in sula. Cu cat schimbati mai des partenerii cu atat veti fi mai nefericite mai tarziu. E un sfat supra-avizat, faceti cum va spun si va fi bine si pentru voi si pentru familiile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei, multumesc ca esti aici! Fiecare are dreptul sa-si traiasca viata proprie si ramane cu alegerile facute.

      Ștergere